Jak to bude dál?

Hanácká pekárna pokračuje ve výrobě pekařská stradice v Kroměříží zůstává zachována

V dubnu 2025 došlo k důležité změně – pekárnu AVOS v Kroměříži převzal nový majitel Marek Váša. Výroba plynule pokračuje pod novým názvem Hanácká pekárna, a to bez přerušení provozu či propouštění zaměstnanců. Zákazníci se nemusí obávat, chléb i pečivo bude na pultech i nadále stejně kvalitní, jak byli zvyklí. Zůstává i všech pět maloobchodních prodejen.

A jak to bude dál? Plány do budoucna jsou pozitivní – nově vzniklá Hanácká pekárna chce stabilizovat výrobu, zachovat tradiční receptury a postupně rozšiřovat nabídku i zákaznický okruh.

Napsali o nás i regionální média – více si můžete přečíst v článku Kroměřížského deníku zde:
👉 Celý článek na Denik.cz https://kromerizsky.denik.cz/zpravy_region/kromeriz-avos-hanacka-pekarna-vyroba-pokracovani-propousteni-20.html