
O pekárně
Zachování tradice a kvalitních surovin je pro nás na prvním místě. Vycházíme z Hanáckých tradic a nasloucháme našim zákazníkům z regionu
Naše Hanácká pekárna se dnes skládá ze dvou provozů – Olomouc a Kroměříž. Oba provozy spojuje stejná filozofie: péct kvalitní, čerstvé a poctivé pečivo z lokálních surovin, s důrazem na tradici i inovaci.
Oblíbené vůně a chutě zůstanou v Kroměříži doma.
„Tradiční chléb, na který jsou tady lidé zvyklí, musí zůstat jejich chlebem. Recepty, lidé i přístup chceme zachovat. Mění se jen jméno – Hanácká pekárna – a k tomu přibývá nová energie a strategie. Nový název odkazuje nejen na region, ale také na vztah k místním surovinám, recepturám i lidem. Spolupráce s dodavateli i odběrateli z okolí zůstává prioritou.“
Naše pečivo nebude anonymní výrobek ze závodu stovky kilometrů daleko.
Všechno vzniká tady – z rukou místních pekařů, podle tradičních postupů. Vedle zachování klasického sortimentu plánujeme také inovace, které věříme, že si zamilujete.
Olomouc: Inovace v srdci Hané
Pekárna Certas v Olomouci se dlouhodobě zaměřuje na rozvoj moderních technologií a inovací v pekařství. Spojujeme poctivé řemeslo s novými přístupy a sledujeme aktuální trendy ve výživě i výrobních postupech. Díky tomu můžeme zákazníkům nabídnout nejen klasické pečivo, ale i nové produkty, které si nacházejí své místo v moderní kuchyni.
Ať už ochutnáte naše pečivo z Kroměříže nebo Olomouce, vždy v něm najdete poctivost, tradici a lásku k řemeslu.